Werkplaats & Onderhoud

NOTITIE! Deze website maakt gebruik van cookies.

Als u niet browser sesttings veranderen , gaat u akkoord met het. Learn more

I understand

Google Analytics


Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Werklamp LED Nordic 9-80volt 104x100mm

PDFPrinten
Werklamp LED Nordic 9-80volt 104x100mm
1LE31N25LED.jpg1LE31N25LED.jpg

Excl. BTW€ 137,94
Incl. BTW€ 166,91
3 - 5 Dagen
Beschrijving
   
  Werklamp LED Nordic 9-80volt 104x100mm

  • Werklamp LED Nordic
  •  104x100mm
  • 9-80volt 

SPECIALE PRIJS

 

Eigenschappen - Werklamp vierkant
- Extreem schok en vibratie bestendig
- Aansluiting Deutsch DT series 2 pin
- Nominaal Voltage: 12 - 80V
- Vermogen 17W 750 Lumen
- Nominaal Amperage: 12V 1,4A / 24V 0,7A
- Werk temperatuur: -40°C tot +50°C
- Schokbestendigheid: 60 G
- Zout watertest: ISO 9227
- Water- en stofdichtheid: IP 68
- Gewicht: 1,0 kg
- Behuizing: Aluminium
- Lens: PC
- Voorveldverlichting
Technische informatie De Nordic LED werklampen zijn ontworpen voor zeer zware omstandigheden, daar waar lange levensduur en duurzaamheid belangrijk is. Het lage stroomverbruik en de multivoltage samen met de hoge lichtopbrengst en duurzaamheid maken deze werklampen geschikt voor iedere zware toepassing in de landbouw en grondverzet.
De LED werklampen zijn kompleet waterdicht en schokbestendig en dit geeft de gebruiker een produkt dat voldoet aan al zijn verwachtingen.

menu categorie Led werklampen Menu