Werkplaats & Onderhoud

NOTITIE! Deze website maakt gebruik van cookies.

Als u niet browser sesttings veranderen , gaat u akkoord met het. Learn more

I understand

Google Analytics


Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Pioneer Radio MVHS1100UB 4x50W

PDFPrinten
Pioneer Radio 4x50W

Excl. BTW€ 60,29
Incl. BTW€ 72,95
3 - 5 Dagen
MVHHS110UB
MVHHS110UB-1
MVHHS110UB-2
Beschrijving

Pioneer Radio 4x50W

Pioneer Radio 4x50W

Pioneer MVH-S110UB - nieuwste generatie RDS-tuner, USB en Aux-ingang

De MVH-S110UB is specifiek ontworpen voor digitale muziek en maakt verbinding met uw Android-smartphone en andere toestellen via de USB- of Aux-ingang vooraan.

 

24 beschikbare digitale FM-radiozenders

 

Deze stereo met korte behuizing levert 4 x 50 W pure MOSFET power en een hoogwaardige geluidsweergave.

Voor nog meer vermogen heeft de radio een RCA-uitgang op de achterkant, zodat u een extra subwoofer of versterker kunt aansluiten.

Korte inbouwmaat 10cm

Rode toetsverlichting

 

 

Home Menu